Backgammon info.gr. Τα πάντα για το Backgammon
BACKGAMMON ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Backgammon σύνδεσμοι

Online Backgammon

Backgammon στο διαδίκτυο

Βackgammon στο ίντερνετ

Δωρεάν backgammon

Δωρεάν backgammon στο ίντερνετ

Κατεβάστε δωρεάν προγράμματα backgammon από το ίντερνετ

Backgammon παιχνίδια για χρήματα

Τουρνουά Backgammon στο ίντερνετ

 

www.backgammoninfo.gr

BACKGAMMON ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Το Backgammon είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στρατηγικής, ο άνθρωπος έπαιζε backgammon με διάφορες παραλλαγές σαν το σημερινό τάβλι, χιλιάδες χρόνια πριν και σήμερα εκατομμύρια κόσμος συνεχίζει να παίζει φανατικά σε όλη την υδρόγειο. Καμία σημαντική αλλαγή δεν εμφανίστηκε από τη γέννηση του backgammon και την ολοκλήρωση των κανονισμών του την δεκαετία του 1920 και το αποτέλεσμα είναι το backgammon να είναι εξαιρετικά δημοφιλές σε ολόκληρο τον κόσμο. Το μόνο μειονέκτημα αυτού του συγκλονιστικού παιχνιδιού είναι ότι όποτε θέλετε να παίξετε πρέπει να υπάρχει και κάποιος αντίπαλος κοντά σας. Σε αυτό το μειονέκτημα ήρθε να δώσει λύση το backgammon στο ίντερνετ. Με την επανάσταση του ίντερνετ, το Διαδίκτυο μας προσφέρει σήμερα το αγαπημένο μας παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση με όλον τον κόσμο. Το Ίντερνετ άλλαξε ριζικά την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων και ως αποτέλεσμα οι παραλλαγές στο τάβλι ξαναγεννήθηκαν σε κάτι καινούργιο και καταπληκτικό, στην γενιά του backgammon για το ίντερνετ. Από τώρα και στο εξής οι παίκτες δεν θα αναγκάζονται να έχουν κάποιο φίλο στο ίδιο δωμάτιο προκειμένου να παίξουν το παιχνίδι. Θα πρέπει απλώς να συνδεθούν στο ίντερνετ, να κατεβάσουν ένα λογισμικό backgammon καλής ποιότητας και να αρχίζουν να παίζουν. Με τους νέους τρισδιάστατους χώρους, διαφορετικού επιπέδων αντιπάλων και ένα απολύτως ρεαλιστικό περιβάλλον που συνοδεύεται από καταπληκτικούς ήχους, το backgammon στο ίντερνετ μπορεί να σας προσφέρει μια φανταστική και αξέχαστη εμπειρία.
Το αγαπημένο σας παιχνίδι δεν έχει πια όρια και μπορείτε να παίξετε backgammon στο ίντερνετ με άλλους παίκτες που είναι συνδεδεμένοι στο ίντερνετχωρίς να ανησυχείτε για τον χρόνο ή τον τόπο. Θα έχετε πάντα αντίπαλους και τίποτα πια δεν θα σας εμποδίζει να παίζετε το αγαπημένο παιχνίδι όσο καιρό θέλετε.

Το πρώτο παιχνίδι backgammon στο ίντερνετ με απευθείας σύνδεση πραγματοποιήθηκε στις 19η Ιουλίου 1992, με τον πρώτο κεντρικό υπολογιστή Backgammon server. Αυτός ο κεντρικός υπολογιστής δουλεύει ακόμα και σήμερα κάνοντάς τον παλαιότερο κεντρικό υπολογιστή για backgammon και έναν από τους πιο δημοφιλέστερους μεταξύ των φανατικών παικτών. Σήμερα πολλοί εμπορικοί ιστοχώροι προσφέρουν το Backgammon για ίντερνετ με απευθείας σύνδεση υπηρεσίες παιχνιδιών παραδείγματος χάριν όπως το Yahoo! Games από το 1997 και το MSN Games προσφέροντας την υπηρεσία σε ActiveX.
Από το 2006 το backgammon στο ίντερνετ έγινε επίσημα αποδεκτό στην βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών του Διαδικτύου (Online gaming). Το backgammon στο ίντερνετ καταρχάς προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να ασκηθείτε με το αγαπημένο σας παιχνίδι και να γνωρίστε άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εσάς. Εάν αισθάνεστε όμως τυχεροί και θέλετε να παίξετε για χρήματα, επιτέλους έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε στα σοβαρά τις δεξιότητές σας στο παιχνίδι. Μπορείτε να πάρετε μέρος με μια σύνδεση στο ίντερνετ σε πρωταθλήματα backgammon με αρχαρίους μέχρι και με επαγγελματίες και να είστε σίγουροι ότι άμα είστε καλός και τυχερός θα κερδίσετε πολλά χρήματα. Είναι σαν να παίζετε στο καζίνο από το σπίτι σας!


Πώς να παίξετε Backgammon στο ίντερνετ;


Καταρχάς θα πρέπει να επιλέξετε μια backgammon αίθουσα που θέλετε να γίνετε μέλος και απλά κατεβάστε το λογισμικό. Τα συστήματα backgammon στο ίντερνετ είναι πολυάριθμα και μπορείτε να τα βρείτε πολύ εύκολα. Διαφορετικά είδη επιχειρήσεων δημιουργούν δικές τους υπηρεσίες για παιχνίδια backgammon στο ίντερνετ. Τα συστήματα συνήθως χρειάζονται έναν γρήγορο και αξιόπιστο κεντρικό υπολογιστή, υπηρεσίες φιλικές προς τον χρήστη, πρακτικά εργαλεία και φυσικά πολλούς παίχτες που να είναι συνδεδεμένοι online . Εκτός από αυτά τα στοιχεία κάθε ξεχωριστό σύστημα έχει μικρές διαφορές με τα άλλα, διευκολύνοντας έτσι την επιλογή σας για ποίο backgammon στο ίντερνετ σύστημα σας ταιριάζει. Προκειμένου να κατεβάσετε το λογισμικό θα πρέπει να καταχωρήσετε και να ενεργοποιήσετε έναν λογαριασμό παίκτη ή ακόμη καλύτερα έναν λογαριασμό παίκτη αληθινών χρημάτων. Τα ζάρια είναι προγραμματισμένα πάντα να είναι τυχαία, ακριβώς όπως και τα αληθινά, με ειδικές γεννήτριες τυχαίων ή ψευδο-τυχαίων αριθμών που αντιστοιχούν σε ζαριές.

Όταν τελειώσετε με τις διαδικασίες εγγραφής θα μπορείτε να γίνετε μέλος σε ένα από τους διαδικτυακούς χώρους backgammon στο ίντερνετ. Εκείνοι οι χώροι προσφέρουν πολλές υπηρεσίες στους παίκτες. Μια από τις πιο κοινές είναι ένας «Πώς να παίξετε;» οδηγός λογισμικού και ένα σεμινάριο για ίντερνετ backgammon, για εκείνους που δεν είναι εξοικειωμένοι με το παιχνίδι ή με την χρήση χώρων του backgammon στο ίντερνετ. Αυτό το σεμινάριο μπορεί να σας είναι μεγάλη βοήθεια αφού σας δίνεται η πιθανότητα να διορθώσετε τα λάθη σας και να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στο backgammon για το ίντερνετ. Οι online χώροι οφείλουν να προσφέρουν ένα προσιτό και φιλικό περιβάλλον και ένα καλό σύστημα συνομιλίας online chat, ενισχύοντας έτσι την εμπειρία του ζωντανού παιχνιδιού.


Μερικές φορές οι παίκτες που παίζουν τάβλι και backgammon στο ίντερνετ χρειάζονται κάτι περισσότερο από απλά να κερδίζουν ένα παιχνίδι. Χρειάζονται να ρισκάρουν με κάποιο στοίχημα κερδίζοντας χρήματα. Όλοι ξέρουμε ότι το στοίχημα ανεβάζει τον ανταγωνισμό και την πρόλκηση. Εάν οι προθέσεις σας είναι απλά να παίξετε μόνο γιααδιασκέδαση τότε είστε έτοιμοι,αρκεί να κατεβάσετε και να εγκαταστείσετε το πρόγραμμα. Εάν όμως θέλετε να προκαλέσετε τον εαυτό σας και να παίξετε για χρήματα τότε θα πρέπει να προπληρώσετε ένα ποσό στον λογαριασμό σας του backgammon για ίντερνετ με τις υπηρεσίες ηλεκτρονικών πληρωμών όπως η Neteller ή με την πιστωτική σας κάρτα. Καθώς ερευνάτε τα συστήματα online πρέπει αρχικά να ελέγξετε την αξιοπιστία του συστήματος. Ελέγξτε τις τεχνολογίες ασφάλειας που προσφέρονται προκειμένου να εξασφαλίσετε ότι τα χρήματα σας δεν θα χαθούν ή τροποποιηθούν από εξωγενείς παράγοντες. Για παράδειγμα, ένα από τα πιο αξιόπιστα συστήματα προστασίας είναι το πρωτόκολλο ασφάλειας SSL. Όταν πια ο λογαριασμός σας ανανεωθεί επιτυχώς με το ποσό που θα καταθέσετε, τότε είστε σε θέση αμέσως να μπείτε σε ένα προϋπάρχον παιχνίδι ή τουρνουά ή να δημιουργήσετε μια δική σας παρτίδα. Έχετε πάντα την επιλογή να παίξετε ένα-προς-ένα παιχνίδια, παιχνίδια ορισμένου αριθμού παρτίδων ή και σε online πρωταθλήματα/τουρνουά Backgammon.

BACKGAMMON ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

 

www.backgammoninfo.gr is a website dedicated to backgammon. Everything about backgammon. A creation of WEB-SOLUTIONS LTD

WEB-SOLUTIONS LTD © BACKGAMMON INFO.GR